Točka osveščanja o varni rabi interneta in mobilnih naprav za otroke, najstnike, starše in učitelje

Povabilo k izpolnjevanju kratke anonimne ankete

Na Safe.si se trudimo, da bi bila naša spletna stran čim bolj pregledna in uporabna. Mnenje uporabnikov nam je zelo pomembno. Vabimo vas, da izpolnite kratko anonimno anketo o uporabnosti spletnega mesta Safe.si in nam ga pomagate narediti še bolj uporabnega.

Safer internet forum 2013

30.7.2013

Tudi letos bo 17. in 18. oktobra v Bruslju potekalo srečanje Safer Internet Forum, tokrat na temo ‘Better Internet with You(th)’, boljši internet z vami (mladimi).

Forum je bil prvič organiziran leta 2004 in od takrat poteka na letni ravni kot mednarodna konferenca, kjer poteka izmenjava mnenj med oblikovalci politik, raziskovalci, organi pregona, mladimi, starši in skrbniki, učitelji, nevladnimi organizacijami, predstavniki industrije, strokovnjaki in drugimi akterji na področju zadnjih trendov, tveganj in rešitev v povezavi z varnostjo otrok na spletu.

Letos se bodo razprave in debate vrtele okrog tematik, ki zelo zadevajo tako uporabnike, kot oblikovalce politik in industrijo:

  • Kaj še lahko naredimo, da bo internet otrokom prijazen prostor, ki spodbuja podjetnost in kreativnost?
  • Kako lahko izobrazimo, opolnomočimo otroke z digitalnimi in državljanskimi veščinami, ki jih potrebujejo za boljši internet jutri?
  • Ali lahko industrija izboljša varnost tehnologije in ali se sploh trudi za to?
  • Ali politiki in odločevalci poslušajo mlade uporabnike, ki so pogosto v prvih vrstah po uporabi spleta?
     

Agenda dogodka

Če se želite dogodka udeležiti, se prijavite tukaj.

bener

Fakulteta za družbene vede

Center za družboslovno informatiko logo

Arnes MISSSInsafe


Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.