Delavnica za učitelje o spletnem nasilju na šolah

15.9.2021

V okviru projekta Erasmus + “Gradimo kompetence učiteljev o spletnem nasilju nad dekleti” vabimo učitelje in svetovalne delavce k sodelovanju v testiranju rezultatov projekta, med katerimi med drugim pripravljamo tudi brezplačni spletni tečaj, namenjen učiteljem in drugim strokovnim delavcem v šolstvu na temo spletnega spolnega nasilja nad dekleti.

Izvajalci projekta smo pripravili spletno orodje za delo v učilnici ter scenarije delavnic za izvedbo učnih ur z učenci in dijaki pa tudi še nekatera druga izobraževalna interaktivna orodja. Sedaj želimo pridobiti mnenje, komentarje, predloge glede pripravljenih gradiv s strani učiteljev in svetovalnih delavcev, prihodnjih uporabnikov teh gradiv.

Testiranje projektnih gradiv bo potekalo v petek, 24. septembra 2021, na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani (Kardeljeva ploščad 5, Ljubljana). Program dogodka z odmori za kavo in prigrizke bo potekal od 9.00 do 13.30. Nato pa vas v zahvalo za vaše za nas izredno dragoceno sodelovanje vabimo še na kosilo v bližnjo restavracijo.

Na dogodku bo lahko sodelovalo 10 učiteljev iz Slovenije. Če želite sodelovati, vas prosimo, da se čim prej prijavite. V prijavnici označite tudi, če želite, da vam za udeležbo povrnemo tudi potne stroške.

Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Pravno obvestilo  |  Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.

Fakulteta za družbene vede Center za družboslovno informatiko logo Arnes MISSS Insafe
EU Logotip - Sofinancira Evropska unija Logotip URSIV