Točka osveščanja o varni rabi interneta in mobilnih naprav za otroke, najstnike, starše in učitelje

Povabilo k izpolnjevanju kratke anonimne ankete

Na Safe.si se trudimo, da bi bila naša spletna stran čim bolj pregledna in uporabna. Mnenje uporabnikov nam je zelo pomembno. Vabimo vas, da izpolnite kratko anonimno anketo o uporabnosti spletnega mesta Safe.si in nam ga pomagate narediti še bolj uporabnega.

Glasujte za najboljšo spletno vsebino za otroke!

10.12.2013

Tekmovanja na državni ravni v okviru Evropske nagrade za najboljšo spletno vsebino za otroke so se zaključila in sedaj lahko oddate glas za vsebino, ki se vam zdi najboljša. Svoje vsebine je v štirih različnih kategorijah prijavilo skupaj 1097 strokovnjakov, nestrokovnjakov in mladih. V okviru državnih tekmovanj je sodelovalo 26 držav, med njimi tudi Slovenija, tako da lahko glasujete za naše predstavnike!

Od včeraj (9. decembra 2013) pa vse do 3. januarja 2014 lahko javnost glasuje za svoje najljubše vsebine v galeriji državnih zmagovalcev . Evropski zmagovalec v vsaki od štirih kategorij (strokovnjaki, nestrokovnjaki, mladi posamezniki in šolske skupine/skupine mladih) bo razglašen v Bruslju, na dan varne rabe interneta (11. februar 2014).

Razpis za Evropsko nagrada za najboljšo vsebino za otroke je bil objavljen ob Dnevu Evrope 2013 (9. maj). Poudarja že obstoječe pozitivne vsebine na spletu in hkrati spodbuja ustvarjanje novih vsebin, ki si prizadevajo pomagati mladim pri igri, učenju raziskovanju in ustvarjanju v varnem spletnem okolju. Več kot tisoč evropskih ponudnikov vsebin se je odzvalo in prispevalo k pomembnemu prizadevanju za podporo proizvodnje kakovostnih vsebin za otroke in mlade v Evropi. Vse prispevke tekmovalcev si lahko ogledate po posameznih državah v galeriji www.bestcontentaward.eu/gallery.

Vaš komentar vpliva na prihodnost spletnih vsebin za otroke in mlade v Evropi.

Glasujte za vašo najljubšo(e) zdaj!

 

Več informacij: www.bestcontentaward.eu.

Fakulteta za družbene vede

Center za družboslovno informatiko logo

Arnes MISSSInsafe


Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.