Točka osveščanja o varni rabi interneta in mobilnih naprav za otroke, najstnike, starše in učitelje

Povabilo k izpolnjevanju kratke anonimne ankete

Na Safe.si se trudimo, da bi bila naša spletna stran čim bolj pregledna in uporabna. Mnenje uporabnikov nam je zelo pomembno. Vabimo vas, da izpolnite kratko anonimno anketo o uporabnosti spletnega mesta Safe.si in nam ga pomagate narediti še bolj uporabnega.

Infografika družabnih omrežij

30.1.2014

Družabnih omrežij, ki omogočajo gradnjo in vzdrževanje mreže prijateljev prek interneta je vedno več. Vsem je skupno mreženje, se pa razlikujejo glede na načine komuniciranja, ki jih omogočajo, prav tako pa glede na vsebino, strukturo uporabnikov in kako nas na njih dosegajo podjetja. 

V spodnji infografiki je prikazanih šest izmed bolj razširjenih družabnih omrežij, njihove prednosti in značilnosti pa tudi priljubljenost in pogostost uporabe za trženje oz. grajenje blagovnih znamk.  Za mreženje znamk sta priljubljena predvsem Facebook in Linkedin.

Vir: Leverage.

Fakulteta za družbene vede

Center za družboslovno informatiko logo

Arnes MISSSInsafe


Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.