Točka osveščanja o varni rabi interneta in mobilnih naprav za otroke, najstnike, starše in učitelje

Instagram stike lahko sedaj prenesemo v Facebook Messenger

2.8.2018

Facebook Messenger sedaj omogoča sinhronizacijo stikov z Instagramom. Tako nam olajša komunikacijo s prijatelji, saj lahko svoje Instagram stike in pogovore brez težav prenesemo v Messenger. Poleg sinhronizacije stikov ta možnost omogoča tudi, da naše uporabniško ime in račun za Instagram vidijo druge osebe v storitvi Facebook Messenger. Cilj je očitno, da bi odpravili vrzel med uporabniškimi povezavami na Instagramu in Facebooku.

Facebook javno predstavlja najnovejšo funkcijo, ki jo je že v lanskem letu začel testirati. Ta funkcija omogoča uporabnikom, da sinhronizirajo svoj Instagram stik z Messengerjem in si tako olajšajo organizacijo stikov. Kako to storimo?

Možnost sinhronizacije stikov z Instagramom se pojavi v zavihku »Ljudje« na Facebook Messengerju. Kliknemo na »Sync Instagram Account«. Ko kliknemo na gumb »Connect Instagram«, Messenger začne samodejno dodajati stike. A ko enkrat izberemo to možnost, se je ne da več preklicati, saj ni možnosti »Potrdi/Prekliči«, zato je treba biti prepričan ali zagotovo želimo stike prenesti ali bi jih raje še naprej imeli ločene.

Vir: Tech Crunch, 19.7.2018 

 

Fakulteta za družbene vede

Center za družboslovno informatiko logo

Arnes MISSSInsafe


Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Pravno obvestilo  |  Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.