Točka osveščanja o varni rabi interneta in mobilnih naprav za otroke, najstnike, starše in učitelje

MOST-V: Varna uporaba sodobnih tehnologij - pomlad 2020

3.3.2020

11. marca 2020 bo ARNES začel z dvanajsto izvedbo spletnega tečaja o varni rabi interneta in sodobnih tehnologij – MOST-V. Tečaj je namenjen vsem, ki jih zanima tematika spletne varnosti in novih tehnologij. V njem so pripravili tudi veliko vsebin, ki so namenjene predvsem zaposlenim v vzgoji in izobraževanju.

Na tečaj se lahko prijavite prek spletnih skupnosti na portalu SIO. Za prijavo uporabite AAI-račun, lahko se prijavite tudi z običajnim profilom, ki ga ustvarite.

Ključ za vstop v tečaj je most2020marec.

Izobraževanje bo potekalo tri zaporedne tedne, na njem pa boste pridobili veščine, ki vam bodo pomagale pri soočanju z nevarnostmi na spletu. Obravnavane bodo naslednje teme: zaščita naprav, zaščita zasebnosti in digitalne identitete ter zaščita zdravja in okolja.

Po uspešno opravljenem tečaju udeleženci prejmete Mozillino značko »Pametni uporabnik interneta«. Če se odločite za udeležbo na srečanju v živo, na katerem se obravnavajo resnične primere zapletov s slovenskih šol, dobite potrdilo o usposabljanju v trajanju 16 ur.

Fakulteta za družbene vede

Center za družboslovno informatiko logo

Arnes MISSSInsafe


Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Pravno obvestilo  |  Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.