Točka osveščanja o varni rabi interneta in mobilnih naprav za otroke, najstnike, starše in učitelje

Povabilo k izpolnjevanju kratke anonimne ankete

Na Safe.si se trudimo, da bi bila naša spletna stran čim bolj pregledna in uporabna. Mnenje uporabnikov nam je zelo pomembno. Vabimo vas, da izpolnite kratko anonimno anketo o uporabnosti spletnega mesta Safe.si in nam ga pomagate narediti še bolj uporabnega.

Naročite izobraževanja o varni in odgovorni rabi interneta in mobilnih naprav za vašo šolo

30.8.2017

Šole in učitelje vabimo k sodelovanju v šolskem letu 2017/18. Ponujamo različna izobraževanja otrok, mladih, staršev in učiteljev o varni in odgovorni rabi interneta ter mobilnih naprav.

Šole lahko naročite naslednja izobraževanja za različne skupine:

  • delavnico za učence,
  • predavanje za starše in
  • izobraževanje za šolske delavce

DELAVNICE ZA UČENCE IN DIJAKE

Ključno poslanstvo točke osveščanja o varni rabi interneta SAFE.SI je izobraževanje otrok in mladih o varni in odgovorni rabi interneta ter mobilnih naprav. Naše dolgoletne izkušnje so pokazale, da je ključno kontinuirano osveščanje otrok o teh tematikah, zato za šole ponujamo ustrezne tematike delavnic za 3., 6. in 8. razrede osnovne šole ter prve letnike srednjih šol.            

IZOBRAŽEVANJA ZA STROKOVNE DELAVCE ŠOL

Ravnatelji, pomočniki ravnateljev, učitelji in drugi strokovni sodelavci na šoli imajo pomembno vlogo pri zagotavljanju varne in odgovorne rabe interneta. Izobraževalne aktivnosti SAFE.SI zato širimo od izvajanja delavnic za učence in predavanj za starše tudi na izobraževanje vodstvenega, izobraževalnega in strokovnega kadra na šolah.

PREDAVANJA ZA STARŠE

Projekt SAFE.SI sledi svojemu poslanstvu izobraževanja staršev o možnih ukrepih in zaščiti svojih otrok na internetu, zato za starše pripravlja srečanja s strokovnjaki in praktiki s področja varnosti na internetu z naslovom INTERNET - ULICA V OTROŠKI SOBI.

 

 

Fakulteta za družbene vede

Center za družboslovno informatiko logo

Arnes MISSSInsafe


Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.