Točka osveščanja o varni rabi interneta in mobilnih naprav za otroke, najstnike, starše in učitelje

Povabilo k izpolnjevanju kratke anonimne ankete

Na Safe.si se trudimo, da bi bila naša spletna stran čim bolj pregledna in uporabna. Mnenje uporabnikov nam je zelo pomembno. Vabimo vas, da izpolnite kratko anonimno anketo o uporabnosti spletnega mesta Safe.si in nam ga pomagate narediti še bolj uporabnega.

Objavljena učna gradiva z natečaja »Varna raba interneta«

9.6.2015

V okviru Konference Arnes 2015, ki je 27. 5. potekala v Kranjski Gori, so učitelji predstavili svoje zmagovalne izvedbe varnih šolskih ur, ki so nastale v okviru Arnesovega natečaja »Varna raba interneta«.

Po pravilih razpisa so morali učitelji oz. strokovni delavci pripraviti učno ali razredno uro na temo varne rabe interneta, pri kateri je uporabil vsaj eno Arnesovo video gradivo na temo varne rabe interneta ali vsaj eno risanko »Ovce«, če je ura namenjena mlajšim otrokom:

Spodaj so na voljo izbrane šolske ure, ki jih učitelji lahko tudi sami uporabijo v razredu (pripravili so jih: Mojca Borin, Simon Dražič, Anita Smole, Sonja Strgar, Karlina Strehar, Ana Cencelj in Helena Ferjančič).

Dostop do gradiv:

VIR: SIO

 

Fakulteta za družbene vede

Center za družboslovno informatiko logo

Arnes MISSSInsafe


Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.