Točka osveščanja o varni rabi interneta in mobilnih naprav za otroke, najstnike, starše in učitelje

Povabilo k izpolnjevanju kratke anonimne ankete

Na Safe.si se trudimo, da bi bila naša spletna stran čim bolj pregledna in uporabna. Mnenje uporabnikov nam je zelo pomembno. Vabimo vas, da izpolnite kratko anonimno anketo o uporabnosti spletnega mesta Safe.si in nam ga pomagate narediti še bolj uporabnega.

Podaljšan rok za prijavo na evropsko med-šolsko tekmovanje Consumer Classroom

11.7.2018

Skupno spletišče za učitelje Consumer Classroom prireja med-šolsko tekmovanje, na katerem lahko tekmujejo vse šole Evropske unije. Tema letošnjega tekmovanja je »Najboljši šolski izlet«. Povežite se z vsaj še eno šolo iz EU ter posnemite 10 do 15 minutni video o  pripravah na šolski izlet v tujino. Rok za oddajo je 15. oktober 2018.

Rok za prijavo za sodelovanje na med-šolskem tekmovanju Skupnega spletišča za učitelje Consumer Classroom je podaljšan do 15. oktobra 2018. Tema tekmovanja je »Najboljši šolski izlet«. Učenci ali dijaki naredijo finančni načrt in posnamejo 10 do 15-minutni video o tem, kako pripraviti poceni in okolju prijazen izlet v tujino, ki ga je potrebno oddati do 15. oktobra 2018 do polnoči (srednjeevropski čas). Zaželen format videa je HD 720p (1280 x 720), izvozni format pa .mp4. Posnamete ga lahko v kateremkoli uradnem jeziku EU. 

Za sodelovanje se mora šola povezati vsaj še z eno šolo iz EU, ki jo lahko poiščete na strani Consumer Classroom. Deset projektov bo prejelo nagrade v obliki šolske opreme. Prva nagrada znaša 6.000 evrov, druga 4.000 evrov in tretja 2.000 evrov, vse tri nagrade pa bodo razdelili med partnerski šoli. Projekti od tretjega do desetega mesta bodo prejeli nagrade v vrednosti do 1.000 evrov.

Prijavite se na tej povezavi, za več informacij o tekmovanju pa lahko pišete na ISC@consumerclassroom.eu.

 

 

Fakulteta za družbene vede

Center za družboslovno informatiko logo

Arnes MISSSInsafe


Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.