Točka osveščanja o varni rabi interneta in mobilnih naprav za otroke, najstnike, starše in učitelje

Povabilo k izpolnjevanju kratke anonimne ankete

Na Safe.si se trudimo, da bi bila naša spletna stran čim bolj pregledna in uporabna. Mnenje uporabnikov nam je zelo pomembno. Vabimo vas, da izpolnite kratko anonimno anketo o uporabnosti spletnega mesta Safe.si in nam ga pomagate narediti še bolj uporabnega.

Prek Snapchata sedaj na voljo Snap Games

29.4.2019

Snapchat predstavlja Snap Games, ki vključuje šest iger v aplikaciji. Bitmoji Party je edina izmed šestih, ki je bila ustvarjena znotraj Snapchata, ostalih pet pa so ustvarili zunanji razvijalci. Na voljo so samo prek Snapchata, igramo pa jih lahko sami ali skupaj s prijatelji, saj so razpoložljive znotraj funkcije klepeta.

Snapchat sedaj ponuja igranje iger znotraj svoje aplikacije oziroma znotraj klepeta s prijatelji. Igranje začnemo tako, da v oknu pogovora kliknemo na novo ikono rakete, ko igro zaženemo, pa tudi drugi uporabniki, s katerimi se pogovarjamo, prejmejo obvestilo in se lahko pridružijo igranju. S prijatelji, s katerimi igramo lahko torej tudi klepetamo ali celo govorimo v živo prek glasovnega klepeta. Ponuja šest iger, Bitmoji Party pa je edina izmed teh, ki jo je ustvaril prav Snapchat.

Snap Games oziroma Snap igre vključujejo poleg Bitmoji Party še Tiny Royale, Snake Squad, C.A.T.S. Drift Race, Zombie Rescue Squad in Alphabear Hustle, ki so jih ustvarili zunanji ustvarjalci, a so na voljo za igranje le v aplikaciji Snapchat.

Vira: Mashable, 4.4.2019 

Fakulteta za družbene vede

Center za družboslovno informatiko logo

Arnes MISSSInsafe


Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.