Še do jutri odprt razpis za otrokom prijazne spletne vsebine v okviru nagrad Netko 2013

16.10.2013

Tudi letos v okviru nagrad Netko točka osvečanja Safe.si v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije izbiramo otrokom najprijaznejšo spletno vsebino. Razpis je odprt še do jutri, 16. 10, ponudniki pa lahko obstoječe vsebine za otroke prijavijo preko elektronske prijavnice na spletni strani GZS-ja.

Otrokom najprijaznejšo spletno vsebino bomo izbirali v šesti kategoriji, ki ima sledeče razpisne pogoje:

V tej kategoriji bo komisija vrednotila odličnost spletnih vsebin za otroke med 4 in 12 let. Komercialni ponudniki, nevladne organizacije, javni zavodi in posamezniki lahko prijavijo spletne strani, igre, izobraževalna gradiva, videe, multimedijsko vsebino, le da je na voljo na spletu ter ima pozitiven vpliv na otroke (spodbuja njihovo kreativnost, domišljijo, participacijo, ustvarja nove priložnosti za otroke, razvija njihove sposobnosti, jih izobražuje ali informira ipd.).

Zmagovalec iz te kategorije se bo potegoval še za Evropsko nagrado odličnosti za otrokom prijazne spletne vsebine, ki jo razpisujeta Evropska komisija in Insafe. Več na:http://www.bestcontentaward.eu/.

Žirijo za to kategorijo sestavljajo:

  • Saša Eržen, piska
  • Marko Puschner, Preslica (izdelava spletnih strani)
  • Ajda Petek, Safe.si

Več o razpisu najdete na strani GZS-ja.

Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Pravno obvestilo  |  Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.

Fakulteta za družbene vede Center za družboslovno informatiko logo Arnes MISSS Insafe
EU Logotip - Sofinancira Evropska unija Logotip URSIV