Točka osveščanja o varni rabi interneta in mobilnih naprav za otroke, najstnike, starše in učitelje

Povabilo k izpolnjevanju kratke anonimne ankete

Na Safe.si se trudimo, da bi bila naša spletna stran čim bolj pregledna in uporabna. Mnenje uporabnikov nam je zelo pomembno. Vabimo vas, da izpolnite kratko anonimno anketo o uporabnosti spletnega mesta Safe.si in nam ga pomagate narediti še bolj uporabnega.

Snapchat bo omogočil dostop do nekaterih vsebin tudi prek spleta

9.10.2018

Ena od težav, s katerimi se že od samega začetka srečuje Snapchat je to, da so vse njegove vsebine dostopne le znotraj aplikacije. To se bo sedaj spremenilo, saj je Snapchat napovedal nov program, s katerim bodo njegovi partnerji, kot sta recimo CNN in Cosmopolitan, lahko v okviru »Our stories« delili javne objave, ki si jih bo mogoče ogledati tudi na spletu.

Snapchat je objavil seznam partnerjev, ki bodo pomagali zagotoviti, da vsebina, ki jo ustvarijo uporabniki doseže največje možno občinstvo. Med temi partnerji so med drugimi tudi NBC, CNN, Cosmopolitan, Vice, Mic in Telemundo. Nov Snapchatov program jim bo omogočil, da bodo lahko prek »Our stories« delili javno objavljene vsebine uporabnikov. Te bodo prikazane v razdelku Discover, dostopne pa bodo tudi prek spleta.

Novost bo pripomogla k temu, da bo vsebine videlo več ljudi, tudi zunaj aplikacije Snapchat, velja pa le za javne objave.

Vir: Mashable, 13. 9.2018 

 

Fakulteta za družbene vede

Center za družboslovno informatiko logo

Arnes MISSSInsafe


Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.