Točka osveščanja o varni rabi interneta in mobilnih naprav za otroke, najstnike, starše in učitelje

Povabilo k izpolnjevanju kratke anonimne ankete

Na Safe.si se trudimo, da bi bila naša spletna stran čim bolj pregledna in uporabna. Mnenje uporabnikov nam je zelo pomembno. Vabimo vas, da izpolnite kratko anonimno anketo o uporabnosti spletnega mesta Safe.si in nam ga pomagate narediti še bolj uporabnega.

Uporabniki brskalnika Google Chrome - posodobite ga!

20.3.2014

Google je v februarju predstavil posodobljeno različico spletnega brskalnika Chrome 33, ki je zajemala popravke za kar 28 različnih pomanjkljivosti, ki so vplivale na varnost, stabilnost in hitrost brskalnika.

Kot poročajo v Računalniških novicah, pa so bili programerji pri pripravi nove verzije nekoliko površni, saj je hekerjem v okviru konference CanSecWest uspelo odkriti 7 novih in resnih varnostnih lukenj, ki bi lahko ogrozile podatke uporabnikov. 

Googlovi programerji so te napake že odpravili in objavili popravek v obliki posodobitve. Na voljo so različice za uporabnike naslednjih operacijskih sistemov:

  • Windows - 33.0.1750.154;
  • Linux in Mac - 33.0.1750.152.

Zaradi varnostnih lukenj tako Računalniške novice uporabnikom brskalnika Chrome priporočajo takojšnjo posodobitev, če tega do zdaj še niste storili. To lahko enostavno storite tako, da kliknete na gumb  (desno zgoraj) in izberete možnost "O Google Chromu". Ko ste na tej strani, Chrome preveri, ali so na voljo posodobitve.

Vir: Računalniške novice, Foto: eWeek.

Fakulteta za družbene vede

Center za družboslovno informatiko logo

Arnes MISSSInsafe


Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.