Točka osveščanja o varni rabi interneta in mobilnih naprav za otroke, najstnike, starše in učitelje

Povabilo k izpolnjevanju kratke anonimne ankete

Na Safe.si se trudimo, da bi bila naša spletna stran čim bolj pregledna in uporabna. Mnenje uporabnikov nam je zelo pomembno. Vabimo vas, da izpolnite kratko anonimno anketo o uporabnosti spletnega mesta Safe.si in nam ga pomagate narediti še bolj uporabnega.

Tablični računalnik

Tablični računalnik oz. tablica je majhen prenosni računalnik z zaslonom na dotik ali grafično tablico, ki nadomešča miško in tipkovnico. Ponavadi je manjši in lažji od prenosnega računalnika ter omogoča preprostejši dostop do vsebine z različnimi aplikacijami.Tablični računalnik lahko uporabljamo za različne namene, najpogosteje za dostop do spletnih storitev in vsebin prek omrežja Wi-Fi (spletne strani, elektronska pošta …) in za predvajanje glasbe, igranje iger ter gledanje filmov.

Fakulteta za družbene vede

Center za družboslovno informatiko logo

Arnes MISSSInsafe


Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.