Točka osveščanja o varni rabi interneta in mobilnih naprav za otroke, najstnike, starše in učitelje

Povabilo k izpolnjevanju kratke anonimne ankete

Na Safe.si se trudimo, da bi bila naša spletna stran čim bolj pregledna in uporabna. Mnenje uporabnikov nam je zelo pomembno. Vabimo vas, da izpolnite kratko anonimno anketo o uporabnosti spletnega mesta Safe.si in nam ga pomagate narediti še bolj uporabnega.

FACEBOOK: Ustvarjanje seznama prijateljev

Facebook vam omogoča zelo pametno možnost, da si ustvarite sezname prijateljev. Tako kot v resničnem življenju, kjer se različne stvari pogovarjamo in zaupamo različnim skupinam ljudi (naprimer najboljši prijateljici, družini, sošolcem, znancem, sodelavcem), lahko to uredite tudi na Facebooku, kjer so sicer vsi ljudje v enem košu. Tako boste lahko informacije, slike, podatke, ki jih objavljate, delili le s tistimi skupinami prijateljev, za katere si to želite.

Fakulteta za družbene vede

Center za družboslovno informatiko logo

Arnes MISSSInsafe


Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.