Dan varne rabe interneta - 7. 2. 2023

Dan varne rabe interneta 2023 bomo praznovali 7. februarja 2023. Na Safe.si bomo pripravili gradiva in dejavnosti, o katerih vas bomo obveščali na tem mestu. Vse šole že sedaj vabimo, da v okviru meseca varne rabe interneta februarja 2023 pripravijo aktivnosti za svoje učence in dijake na temo varne rabe interneta.

Več informacij sledi decembra in januarja. Za dodatne informacije v zvezi z dnevom varne rabe interneta 2023 nam lahko pišete na info@safe.si.

Podporniki dneva varne rabe interneta 2023 in njihove aktivnosti

Ste se v svojem podjetju ali organizaciji odločili, da boste z lastnimi aktivnostmi podprli dan varne rabe interneta 2023? Pišite nam na info@safe.si z opisom aktivnosti in povezavami na morebitna gradiva, da vas bomo uvrstili na seznam podpornikov. Poslali vam bomo tudi e-značko, ki jo lahko namestite na spletno stran.

O dnevu varne rabe interneta

Več kot 150 držav iz celega sveta vsako leto v torek v drugem tednu februarja praznuje dan varne rabe interneta. Na šestih od sedmih celin je vsako leto organiziranih na stotine dogodkov z namenom dviga ozaveščenosti o varni uporabi spletnih tehnologij. Dan varne rabe interneta je osrednji dogodek evropske mreže centrov za varnejši internet www.betterinternetforkids.eu. Znotraj mreže že od leta 2005 uspešno deluje tudi slovenski Center za varnejši internet in točka osveščanja o varni rabi interneta in Safe.si, ki je koordinator aktivnosti ob dnevu varne rabe interneta.

Upamo, da se nam boste pridružili ob praznovanju dneva varne rabe interneta 2023 in tudi sami prispevali k prijaznejšemu internetu!

Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Pravno obvestilo  |  Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.

Fakulteta za družbene vede Center za družboslovno informatiko logo Arnes MISSS Insafe
EU Logotip - Sofinancira Evropska unija Logotip URSIV