Točka osveščanja o varni rabi interneta in mobilnih naprav za otroke, najstnike, starše in učitelje

Povabilo k izpolnjevanju kratke anonimne ankete

Na Safe.si se trudimo, da bi bila naša spletna stran čim bolj pregledna in uporabna. Mnenje uporabnikov nam je zelo pomembno. Vabimo vas, da izpolnite kratko anonimno anketo o uporabnosti spletnega mesta Safe.si in nam ga pomagate narediti še bolj uporabnega.

Medijski center

Kontakti za novinarska vprašanja:

  • Za vprašanja povezana s točko osvečanja o varni rabi interneta in mobilnih naprav Safe.si je na voljo g. Marko Puschner: marko.puschner@fdv.uni-lj.si ali na telefon +386 (0)1 5805 360.
  • Za vprašanja povezana s prijavno točko nelegalnih spletnih vsebin Spletno oko je na voljo g. Andrej Motl: andrej.motl@fdv.uni-lj.si
  • Za vprašanja povezana z brezplačno telefonsko linijo in spletnim klepetom za pomoč v težavah na spletu Tom telefon je na voljo ga. Zdenka Švaljek: zdenka.svaljek@zpms.si.

Sporočila za javnost

Fakulteta za družbene vede

Center za družboslovno informatiko logo

Arnes MISSSInsafe


Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.