Prva pomoč pri spletnem nasilju

Aplikacija za mobilne telefone Prva pomoč pri spletnem nasilju je namenjena žrtvam spletnega nasilja. Vodi nas skozi nekaj korakov, ki nam pomagajo, da se pravilno odzovemo v primeru spletnega nasilja in nudijo informacije, na koga se lahko obrnemo po pomoč.

Aplikacija ima dva vodnika po imenu Luka ali Eva, ki ju lahko izberemo in nas vodita skozi 6 korakov pravilnega ukrepanja. Aplikacija vsebuje praktične nasvete, kako se zaščititi pred spletnim nasiljem in na koga se obrniti v primeru, da smo žrtev.   

Aplikacijo Prva pomoč pri spletnem nasilju so pripravili na Klicksafe.de za Safe.si. Na voljo je za tablice in telefone z Android operacijskim sistemom in za iPhone ter iPad.

Aplikacijo je mogoče najti tudi v trgovinah Play in iTunes, če v iskalnik vpišete "Prva pomoč pri spletnem nasilju".

Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Pravno obvestilo  |  Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.

Fakulteta za družbene vede Center za družboslovno informatiko logo Arnes MISSS Insafe
EU Logotip - Sofinancira Evropska unija Logotip URSIV