Točka osveščanja o varni rabi interneta in mobilnih naprav za otroke, najstnike, starše in učitelje

Povabilo k izpolnjevanju kratke anonimne ankete

Na Safe.si se trudimo, da bi bila naša spletna stran čim bolj pregledna in uporabna. Mnenje uporabnikov nam je zelo pomembno. Vabimo vas, da izpolnite kratko anonimno anketo o uporabnosti spletnega mesta Safe.si in nam ga pomagate narediti še bolj uporabnega.

Letak Puzzle

Gradivo v tiskani obliki trenutno ni na zalogi.

V sodelovanju s predstavniki mladih v našem mladinskem svetu smo razvili nove letake, s katerimi bomo mlade informirali o štrih najpomembnejših temah varne in odgovorne rabe interneta: spletni ugled in zasebnost, vrstniško nasilje prek spleta, prekomerna raba interneta in mobilnih naprav in pozitivna raba novih tehnologij.

Štiri teme so predstavljene vsaka na svoji puzzli in, ko jih sestavimo predstavljajo celotno sliko varnosti na internetu.

 

 

PriponkaVelikost
PDF icon Letak Puzzle1.16 MB

Fakulteta za družbene vede

Center za družboslovno informatiko logo

Arnes MISSSInsafe


Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.