Delovni zvezek IGRAJMO SE IN UČIMO: BITI NA SPLETU

Gradivo v tiskani obliki trenutno ni na zalogi.

Gradivo ponuja zabavne aktivnosti in igre za otroke v starosti od 4 do 8 let, povezane z veščinami varne uporabe spleta in mobilnih telefonov, obenem pa spodbuja k izpopolnjevanju jezikovnih, matematičnih, socialnih in kulturnih spretnosti.

Čeprav je delovni zvezek narejen na način, da lahko majhni otroci ob njegovi uporabi uživajo in rešujejo naloge sami, ima veliko nalog globlji pomen. Delovni zvezek si prizadeva spodbuditi starše in učitelje, da s svojimi otroki in učenci že zelo zgodaj spregovorijo o temah, kot sta zasebnost in moderna tehnologija, saj igrajo pomembno vlogo v njihovih življenjih.

Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorjev in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za zdravje in digitalno tehnologijo (HaDEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti HaDEA.

Pravno obvestilo  |  Politika zasebnosti in uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.

Fakulteta za družbene vede Arnes MISSS Insafe
Logotip MDP EU Logotip - Sofinancira Evropska unija