Točka osveščanja o varni rabi interneta in mobilnih naprav za otroke, najstnike, starše in učitelje

Povabilo k izpolnjevanju kratke anonimne ankete

Na Safe.si se trudimo, da bi bila naša spletna stran čim bolj pregledna in uporabna. Mnenje uporabnikov nam je zelo pomembno. Vabimo vas, da izpolnite kratko anonimno anketo o uporabnosti spletnega mesta Safe.si in nam ga pomagate narediti še bolj uporabnega.

Internet igrač - vprašanja za pomoč pri nakupu

Pametne igrače, torej igrače, ki se povezujejo v internet predstavljajo številna tveganja, ki so v veliki meri posledica ne dovolj premišljene izdelave in priprave spremljajočih storitev (npr. shranjevanje podatkov). Pred nakupom je smiselno preveriti nekaj podatkov in informacij o pametni igrači. Da je to preverjanje lažje, nakup pa manj tvegan, so na Mediawijzer.net pripravili letak z desetimi vprašanji, s katerimi je mogoče kritično presoditi pametno igračo.

Letak si lahko natisnete. Priporočamo obojestranski tisk.

Internet igrač - letak z nasveti za nakup pametnih igrač

PriponkaVelikost
PDF icon Internet igrač1.81 MB

Fakulteta za družbene vede

Center za družboslovno informatiko logo

Arnes MISSSInsafe


Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.