Točka osveščanja o varni rabi interneta in mobilnih naprav za otroke, najstnike, starše in učitelje

Povabilo k izpolnjevanju kratke anonimne ankete

Na Safe.si se trudimo, da bi bila naša spletna stran čim bolj pregledna in uporabna. Mnenje uporabnikov nam je zelo pomembno. Vabimo vas, da izpolnite kratko anonimno anketo o uporabnosti spletnega mesta Safe.si in nam ga pomagate narediti še bolj uporabnega.

Online priročnik za delo v razredu z risankami OVCE.SK

Gradivo v tiskani obliki trenutno ni na zalogi.

Ob priljubljenih risankah Ovce.sk je bil pripravljen tudi Metodološki priročnik za učitelje in vzgojitelje, v katerih so predstavljene metode dela z risankami in zanimive aktivnosti za izvedbo v razredu oz. s skupinami otrok. Primarna ciljna skupina risank in aktivnosti so mlajši osnovnošolci, lahko pa jih z določenimi prilagoditvami uporabimo tudi pri predšolskih otrocih, starejših osnovnošolcih in mladostnikih oziroma kot predavanje za starše.

Fakulteta za družbene vede

Center za družboslovno informatiko logo

Arnes MISSSInsafe


Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.