Natečaj Manifest mladih 2014

Evropsko omrežje INSAFE vabi mlade, da ustvarite »vsebino« ali »vsebine« (kot so video, plakat, pesem ali celo poezijo) in s tem izrazite svoje ideje za boljši internet ter jih objavite na spletni strani natečaja Manifest mladih 2014 (stran je prevedena v slovenščino - izberi jo v zgornjem desnem kotu). Pri tem bodite čim bolj domiselni in ustvarjalni!

 

Tekmovanje bo potekalo po naslednjih korakih:

  • Obiskovalci spletne strani si bodo lahko ogledali in glasovali za vsebino, ki jim bo najbolj všeč – to bo odtehtalo 50 odstotkov končne ocene.
  • Žirija bo upoštevala vse prijavljene vsebine in podala oceno. Odločitev žirije bo prav tako štela za 50 odstotkov končne ocene.
  • Seštevek obeh rezultatov bo določil šest najboljših vsebin.
  • Ustvarjalci šestih najboljših zmagovalnih virov (in učitelji mentorji), bodo povabljeni, da predstavijo svoje ideje odločevalcem na visoki ravni v Evropskem parlamentu. Prav tako bodo povabljeni, da se udeležijo Foruma za varnejši internet, ki bo v Bruslju, novembra 2014. Vsi potni stroški in stroški nastanitve bodo plačani.
  • Rok za oddajo vsebin in glasov je 15. september 2014. Ne pozabite – prej, kot oddate svojo vsebino, več časa in možnosti bo za njen ogled in glasovanje!

Kako sodelovati?

  • Prispevek oddaj tako, da izpolniš obrazec na spletni strani natečaja (stran in obrazec sta prevedena v slovenščino - izberi jo v zgornjem desnem kotu). 
  • Poglej si še podrobne informacije in časovni potek natečaja (stran je prevedena v slovenščino - izberi jo v zgornjem desnem kotu). 
  • Preberi si kriterije, po katerih bo vsebine ocenjevala žirija (prevedeni so v slovenščino - izberi jo v zgornjem desnem kotu). 

Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Pravno obvestilo  |  Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.

Fakulteta za družbene vede Center za družboslovno informatiko logo Arnes MISSS Insafe
EU Logotip - Sofinancira Evropska unija Logotip URSIV