Točka osveščanja o varni rabi interneta in mobilnih naprav za otroke, najstnike, starše in učitelje

SAFE.SI nagradni natečaj 2009/2010

V SAFE.SI nagradnem natečaju 2009/2010 je sodelovalo 79 šol iz vse Slovenije, prejeli pa smo več kot 400 izdelkov, ki jih je ustvarjalo okoli 900 učencev pod vodstvom 125 mentorjev. Število izdelkov in sodelujočih je tako kar dvakrat večje kot v letu prej. Avtorje in mentorje najboljših izdelkov smo povabili na zaključni dogodek in podelitev nagrad v Ljubljano, in sicer na ogled razstave v Prirodoslovnem muzeju ter druženje in pizzo v Trnovski zvon.

 

Poglejte si, kdo so bili zmagovalci natečaja 2009/2010 in njihove nagrajene izdelke:

1. mesto: Prenosnik HP, raziskava + pesem Spletno prijateljstvo (1. skupina), film Slabosti spletnih klepetalnic (2.skupina)

2. mesto: Družabna igra (1. skupina), fotostrip Pogled skozi telefon in video Virusi in protivirusni programi (2. skupina)

3. mesto: ppt zgodba Internetne zlorabe (1. skupina), videoanimacija Nevarnosti interneta (2. skupina)

4. mesto: Plakat: Virusi, trojanski konji, vohunski programi (1. skupina), fotostrip Spletni frendi (2. skupina)

5. mesto: elektronska pravljica Računalniški obsedenec in zloženka Spletni bonton (1. skupina), video Mobired in fotozgodba Uporaba interneta in mobilnega telefona v prostem času (2.skupina)

Nagrajenci so prejeli paket praktičnih in knjižnih nagrad, ki so jih prispevali SAFE.SI, Si.mobil d.d., Spletno oko, Založba Rokus Klett, Založba Buča, Založba Miš in Založba Pasadena.

Fakulteta za družbene vede

Center za družboslovno informatiko logo

Arnes MISSSInsafe


Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Pravno obvestilo  |  Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.