Safe.si na festivalu »Igraj se z mano« 2020

27.5.2020

Danes se začenja festival »Igraj se z mano«, ki prinaša številne zanimive aktivnosti za otroke in mladostnike. Na njem se medsebojno družijo otroci, mladostniki in odrasli s posebnimi potrebami in vsi drugi. Letos bo, zaradi epidemije Covid-19, festival potekal preko interneta. Na festivalu aktivno sodeluje tudi Safe.si

Festival bo potekal od 27. maja do 7. junija preko spleta. Ogledati si bo mogoče nastope različnih ustvarjalcev in se udeležiti zanimivih, poučnih in zabavnih delavnic.

  • Podroben program >>

Na festivalu »Igraj se z mano«, aktivno sodeluje tudi Safe.si. Prvi dan festivala, 27. maja 2020, se lahko ob 13:30 udeležite delavnice »Varna raba interneta« na kateri se bomo spoznavali z zlatimi pravili varne rabe interneta. Pridružite se nam!

Za vsak dan festivala smo pripravili kratek video nasvet na temo varne rabe interneta. Spremljajte festival in zagotovo jih boste ujeli.

Dogodki na festivalu so namenjeni predvsem otrokom in mladostnikom s poudarkom na otrocih in mladostnikih s posebnimi potrebami. Nudijo priložnost za povezovanje in spoznavanje skozi skupne dejavnosti, s tem pa hkrati gradijo temelje za bolj razumevajočo in odprto družbo prihodnosti. Glavna organizatorja festivala sta Center Janeza Levca Ljubljana in Društvo za kulturo inkluzije.

Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorjev in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za zdravje in digitalno tehnologijo (HaDEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti HaDEA.

Pravno obvestilo  |  Politika zasebnosti in uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.

Fakulteta za družbene vede Arnes MISSS Insafe
Logotip MDP EU Logotip - Sofinancira Evropska unija