Točka osveščanja o varni rabi interneta in mobilnih naprav za otroke, najstnike, starše in učitelje

Safe.si na festivalu »Igraj se z mano« 2020

27.5.2020

Danes se začenja festival »Igraj se z mano«, ki prinaša številne zanimive aktivnosti za otroke in mladostnike. Na njem se medsebojno družijo otroci, mladostniki in odrasli s posebnimi potrebami in vsi drugi. Letos bo, zaradi epidemije Covid-19, festival potekal preko interneta. Na festivalu aktivno sodeluje tudi Safe.si

Festival bo potekal od 27. maja do 7. junija preko spleta. Ogledati si bo mogoče nastope različnih ustvarjalcev in se udeležiti zanimivih, poučnih in zabavnih delavnic.

Na festivalu »Igraj se z mano«, aktivno sodeluje tudi Safe.si. Prvi dan festivala, 27. maja 2020, se lahko ob 13:30 udeležite delavnice »Varna raba interneta« na kateri se bomo spoznavali z zlatimi pravili varne rabe interneta. Pridružite se nam!

Za vsak dan festivala smo pripravili kratek video nasvet na temo varne rabe interneta. Spremljajte festival in zagotovo jih boste ujeli.

Dogodki na festivalu so namenjeni predvsem otrokom in mladostnikom s poudarkom na otrocih in mladostnikih s posebnimi potrebami. Nudijo priložnost za povezovanje in spoznavanje skozi skupne dejavnosti, s tem pa hkrati gradijo temelje za bolj razumevajočo in odprto družbo prihodnosti. Glavna organizatorja festivala sta Center Janeza Levca Ljubljana in Društvo za kulturo inkluzije.

Fakulteta za družbene vede

Center za družboslovno informatiko logo

Arnes MISSSInsafe


Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.