TRACeD usposabljanje za učitelje o spletnem nasilju

18.1.2023

Učitelje in učiteljice v okviru projekta TRACeD vabimo na brezplačno usposabljanje o spletnem nasilju nad dekleti, ki bo potekalo 13. februarja 2023 od 9.00 do 15.00 v Veliki dvorani na Fakulteti za družbene vede.

Prijava na dogodek: https://www.1ka.si/TRACeD-ucitelji

Spoznali boste oblike spletnega nasilja zaradi spola, kako ga uspešno in pravočasno prepoznavati pri mladih, kakšne so njegove posledice, kako ga preprečevati, o njem osveščati ter kako se s pojavom učinkovito spoprijemati v šolah v praksi. Preizkusili boste interaktivna orodja za delo v razredu z učenci in učenkami na te teme. Predstavljeni bodo tudi rezultati raziskav s področja spletnega nasilja, spolnega spletnega nasilja in spletnega nasilja zaradi spola, med drugim tudi najnovejši izsledki kvalitativne raziskave med deklicami, mladostnicami, študentkami, stroko, starši ter učitelji, ki smo jo lanskega maja v okviru tega projekta opravili v Sloveniji.

Udeleženim bomo izdali tudi potrdila o usposabljanju v trajanju 8 pedagoških ur.

Usposabljanje organiziramo v okviru mednarodnega projekta TRACeD, ki ga sofinancira Evropska unija, Fakulteta za družbene vede Univerza v Ljubljani pa v njem sodeluje v partnerstvu z več organizacijami iz Italije, Grčije in Cipra.

Prijava na usposabljanje >>

PriponkaVelikost
PDF icon Vabilo in program usposabljanja779.57 KB

Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorjev in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za zdravje in digitalno tehnologijo (HaDEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti HaDEA.

Pravno obvestilo  |  Politika zasebnosti in uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.

Fakulteta za družbene vede Arnes MISSS Insafe
Logotip MDP EU Logotip - Sofinancira Evropska unija