Spletno mesto Safe.si za otroke

Spletno mesto Safe.si je namenjeno predvsem najstnikom, staršem in učiteljem. Predšolskim otrokom in otrokom, ki obiskujejo prvo triletje osnovne šole, pa je namenjeno spletno mesto Otroci.safe.si, ki je vsebinsko in po videzu prilagojeno tej starostni skupini.

Na Otroci.safe.si so na preprost način predstavljene ključne informacije, ki jih vsak, tudi najmlajši uporabniki interneta morajo poznati. Na spletnem mestu so zbrani videi, predvsem risanke, ki so primerni za to starostno skupino, elektronska gradiva (zgodbice, igre), ki jih lahko uporabimo pri delu z otroki in povezave na izbrane spletne strani, primerne za otroke.

Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorjev in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za zdravje in digitalno tehnologijo (HaDEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti HaDEA.

Pravno obvestilo  |  Politika zasebnosti in uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.

Fakulteta za družbene vede Arnes MISSS Insafe
Logotip MDP EU Logotip - Sofinancira Evropska unija