Točka osveščanja o varni rabi interneta in mobilnih naprav za otroke, najstnike, starše in učitelje

Povabilo k izpolnjevanju kratke anonimne ankete

Na Safe.si se trudimo, da bi bila naša spletna stran čim bolj pregledna in uporabna. Mnenje uporabnikov nam je zelo pomembno. Vabimo vas, da izpolnite kratko anonimno anketo o uporabnosti spletnega mesta Safe.si in nam ga pomagate narediti še bolj uporabnega.

SID 2018: Aktualna družabna omrežja med slovenskimi otroki in mladostniki

Marko Puschner, Safe.si, Univerza v Ljubljani, Fakulteta za družbene vede

Mladostniki sodijo med najpomembnejše uporabnike družabnih omrežij in drugih aplikacij, običajno pa so tudi zagotovilo za uspeh posameznega družabnega omrežja. Tista družabna omrežja, ki jih sprejmejo za svoja, običajno postanejo zelo uspešna, a se morajo neprestano truditi z novostmi, da ostajajo zanimiva. Zaradi navduševanja nad novostmi najstniki iščejo in uporabljajo vedno nova in nova omrežja in spletne storitve. Na predavanju bodo predstavljena družabna omrežja in aplikacije, ki so med slovenskimi najstniki najbolj popularna, ozrli pa se bomo tudi preko meja in pogledali, kaj je popularno v tujini.

Fakulteta za družbene vede

Center za družboslovno informatiko logo

Arnes MISSSInsafe


Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.