SID 2018: Aktualna družabna omrežja med slovenskimi otroki in mladostniki

Marko Puschner, Safe.si, Univerza v Ljubljani, Fakulteta za družbene vede

Mladostniki sodijo med najpomembnejše uporabnike družabnih omrežij in drugih aplikacij, običajno pa so tudi zagotovilo za uspeh posameznega družabnega omrežja. Tista družabna omrežja, ki jih sprejmejo za svoja, običajno postanejo zelo uspešna, a se morajo neprestano truditi z novostmi, da ostajajo zanimiva. Zaradi navduševanja nad novostmi najstniki iščejo in uporabljajo vedno nova in nova omrežja in spletne storitve. Na predavanju bodo predstavljena družabna omrežja in aplikacije, ki so med slovenskimi najstniki najbolj popularna, ozrli pa se bomo tudi preko meja in pogledali, kaj je popularno v tujini.

Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorjev in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za zdravje in digitalno tehnologijo (HaDEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti HaDEA.

Pravno obvestilo  |  Politika zasebnosti in uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.

Fakulteta za družbene vede Arnes MISSS Insafe
Logotip MDP EU Logotip - Sofinancira Evropska unija