Brez prijaznosti na spletu ne gre

Drugo mesto SAFE.SI natečaja 2017/2018: OŠ Kajetana Koviča Poljčane. Kategorija: Obnašanje in komuniciranje na spletu – lepo je, če si na spletu prijazen!

Nagrajenci iz OŠ Kajetana Koviča Poljčane nas v svojem videu opomnijo, kakšen je spletni bonton in kako se je na spletu treba obnašati. Prijaznost rojeva prijaznost so zapisali in se vprašali, zakaj je na spletu toliko negativnosti in zakaj ne bi mogli biti vsaj malo bolj prijazni drug do drugega. Čeprav si na spletu lahko anonimen, ne piši žaljivih komentarjev in povej le tisto mnenje, ki bi si ga upal izreči tudi v živo.

Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorjev in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za zdravje in digitalno tehnologijo (HaDEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti HaDEA.

Pravno obvestilo  |  Politika zasebnosti in uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.

Fakulteta za družbene vede Arnes MISSS Insafe
Logotip MDP EU Logotip - Sofinancira Evropska unija