Točka osveščanja o varni rabi interneta in mobilnih naprav za otroke, najstnike, starše in učitelje

Povabilo k izpolnjevanju kratke anonimne ankete

Na Safe.si se trudimo, da bi bila naša spletna stran čim bolj pregledna in uporabna. Mnenje uporabnikov nam je zelo pomembno. Vabimo vas, da izpolnite kratko anonimno anketo o uporabnosti spletnega mesta Safe.si in nam ga pomagate narediti še bolj uporabnega.

Nevarna navidezna rešitev

Tretje mesto Safe.si nagradnega natečaja
Osnovna šola Podčetrtek
Kategorija: Kritična uporaba interneta – ne verjemi vsemu, kar najdeš na spletu!

Nagrajenci iz OŠ Podčetrtek nam v svojem videu pokažejo, kako na internetu ne smemo slepo zaupati enostavnim rešitvam za naše težave. Pot do rezultatov nikoli ni enostavna, zanje se je treba truditi. "Pomoč", ki jo lahko najdeš na spletu, lahko skriva tudi pasti in nevarne posledice. Raje se po pomoč obrni na tiste, ki ti zares želijo pomagati, npr. prijatelje, sošolce, družino. Z njihovo pomočjo bo tudi pot do rešitve lažja. 

Fakulteta za družbene vede

Center za družboslovno informatiko logo

Arnes MISSSInsafe


Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.