Življenjska skrivnost

Tretje mesto SAFE.SI natečaja 2017/2018: OŠ Loka Črnomelj. Kategorija: Obnašanje in komuniciranje na spletu – lepo je, če si na spletu prijazen!

Dekleta na OŠ Loka Črnomelj z igrano zgodbo, ki je na žalost vse preveč pogosta tudi v resničnem svetu, prikažejo, kako hitro lahko na spletu nekoga prizadeneš in kako pomembno je, da svojega gesla ne zaupamo niti najbližjim prijateljem. Mlado dekle v zgodbi zaupa sošolki svoje geslo za Instagram. Ta skupaj s prijateljicami to grdo izkoristi in se prijavi v profil ter v njenem imenu objavi sliko, zaradi katere se ji vsi posmehujejo. Ob koncu videa vidimo, da lahko takšna dejanja žrtev pripeljejo tudi na rob obupa.

Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorjev in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za zdravje in digitalno tehnologijo (HaDEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti HaDEA.

Pravno obvestilo  |  Politika zasebnosti in uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.

Fakulteta za družbene vede Arnes MISSS Insafe
Logotip MDP EU Logotip - Sofinancira Evropska unija