Točka osveščanja o varni rabi interneta in mobilnih naprav za otroke, najstnike, starše in učitelje

Povabilo k izpolnjevanju kratke anonimne ankete

Na Safe.si se trudimo, da bi bila naša spletna stran čim bolj pregledna in uporabna. Mnenje uporabnikov nam je zelo pomembno. Vabimo vas, da izpolnite kratko anonimno anketo o uporabnosti spletnega mesta Safe.si in nam ga pomagate narediti še bolj uporabnega.

Super selfie: kako narediti dober in varen selfie

Vsak dan najdemo številne motive, ki jih lahko uporabimo za izdelavo dobrih selfijev. Tudi Sejfkica dela selfije, sebke, vendar z njimi ni zadovoljna. Rada bi naredila pravi super selfie. Zato na spletu poišče nekaj navodil in posname res dober selfie. A preden ga objavi se ustavi in se vpraša, ali gre lahko kaj narobe. Odpravi se na Safe.si, kjer se sreča z Majo. Maja ji da številne uporabne nasvete glede objavljanja selfijev in jo opozori na morebitne pasti in nevarnosti.

Priporočeni videi: 

Fakulteta za družbene vede

Center za družboslovno informatiko logo

Arnes MISSSInsafe


Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.