Internetne prevare in neresnice - spletni pogovorni dogodek

Pred dnevom varne rabe interneta 2022 in ob začetku meseca varne rabe interneta smo v sodelovanju z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport za učitelje in druge šolske delavce pripravili spletni pogovorni dogodek Internetne prevare in neresnice, na katerem so sodelujoče spregovorile o spletnih prevarah, s katerimi se najpogosteje srečujejo učitelji, o problematiki zanesljivosti spletnih virov informacij, predstavljen pa je bil tudi primer dobre prakse poučevanja prepoznavanja spletnih neresnic in polresnic. Sodelovale so predstavnice SI-CERTa, ARNESa in Časorisa, uvodni nagovor pa je imela ministrica za izobraževanje, znanost in šport, prof. dr. Simona Kustec. Dogodek je moderiral Marko Puschner, Safe.si.

Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Pravno obvestilo  |  Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.

Fakulteta za družbene vede Center za družboslovno informatiko logo Arnes MISSS Insafe
EU Logotip - Sofinancira Evropska unija Logotip URSIV