Internetne prevare in neresnice - spletni pogovorni dogodek

Pred dnevom varne rabe interneta 2022 in ob začetku meseca varne rabe interneta smo v sodelovanju z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport za učitelje in druge šolske delavce pripravili spletni pogovorni dogodek Internetne prevare in neresnice, na katerem so sodelujoče spregovorile o spletnih prevarah, s katerimi se najpogosteje srečujejo učitelji, o problematiki zanesljivosti spletnih virov informacij, predstavljen pa je bil tudi primer dobre prakse poučevanja prepoznavanja spletnih neresnic in polresnic. Sodelovale so predstavnice SI-CERTa, ARNESa in Časorisa, uvodni nagovor pa je imela ministrica za izobraževanje, znanost in šport, prof. dr. Simona Kustec. Dogodek je moderiral Marko Puschner, Safe.si.

Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorjev in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za zdravje in digitalno tehnologijo (HaDEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti HaDEA.

Pravno obvestilo  |  Politika zasebnosti in uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.

Fakulteta za družbene vede Arnes MISSS Insafe
Logotip MDP EU Logotip - Sofinancira Evropska unija