Svet Centra za varnejši internet

V Svetu Centra za varnejši internet delujejo predstavniki tistih institucij, ki aktivno delujejo na področju zagotavljanja spletne varnosti ter zaščite otrok in mladostnikov pri uporabi interneta in ostalih tehnologij oz. se zavzemajo za zmanjšanje obsega nezakonitih vsebin na spletu.

Želimo, da v Svetu s svojimi znanji in izkušnjami s tega področja delujejo tako ponudniki internetnih in mobilnih storitev, relevantne državne institucije, organizacije za zaščito pravic otrok in potrošnikov kakor tudi mediji. Članstvo v Svetu je še naprej odprto za institucije, ki jih tovrstno sodelovanje zanima. 
 

Trenutna sestava Sveta Centra za varnejši internet:

Partnerji izvajalci projekta:

  • Univerza v Ljubljani, Fakulteta za družbene vede
  • ARNES
  • Zveza prijateljev mladine Slovenije
  • Zavod MISSS (Mladinsko informativno svetovalno središče Slovenije)

Državne institucije:

Nevladne organizacije:

Projekti:

Strokovnjaki:

Združenja:

Poleg aktivnih članov Sveta centra za varnejši internet z nami sodelujejo in nas podpirajo tudi druge inštitucije. Seznam podpornikov, deležnikov, ki aktivno podpirajo in pozdravljajo delovanje projekta Center za varnejši internet je na voljo tukaj.

 

Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Pravno obvestilo  |  Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.

Fakulteta za družbene vede Center za družboslovno informatiko logo Arnes MISSS Insafe
EU Logotip - Sofinancira Evropska unija Logotip URSIV