Lepa misel - ustvari virtualno majico

Si najstnik ali najstnica? Ustvari majico s svojim pozitivnim sporočilom! S pomočjo spletne aplikacije Lepa misel (lepamisel.safe.si) lahko ustaviš negativno ter se pridružiš gibanju za širjenje prijaznosti na spletu in soustvariš prijaznejši internet za vse.

Uporabi svojo kreativnost in si zamisli svoje kratko, pozitivno, cool in prijazno sporočilo. Napiši ga na virtualno majico na lepamisel.safe.si in prispevaj k prijaznejšemu internetu.

Poteguj se za nagrado

Z oddajo majice se poteguješ tudi za nagrado. Zbiranje lepih misli se je začelo 1. februarja in bo trajalo do 3. marca 2019, potem pa bo Safe.si tistim avtorjem majic, ki bodo zbrali največ glasov, podelil prave majice z njihovimi mislimi.  

Ne pozabi deliti aplikacije s prijatelji in glasovati za po tvojem mnenju najboljše majice, ki so jih oddali drugi.

Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorjev in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za zdravje in digitalno tehnologijo (HaDEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti HaDEA.

Pravno obvestilo  |  Politika zasebnosti in uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.

Fakulteta za družbene vede Arnes MISSS Insafe
Logotip MDP EU Logotip - Sofinancira Evropska unija