Lepa misel - ustvari virtualno majico

Si najstnik ali najstnica? Ustvari majico s svojim pozitivnim sporočilom! S pomočjo spletne aplikacije Lepa misel (lepamisel.safe.si) lahko ustaviš negativno ter se pridružiš gibanju za širjenje prijaznosti na spletu in soustvariš prijaznejši internet za vse.

Uporabi svojo kreativnost in si zamisli svoje kratko, pozitivno, cool in prijazno sporočilo. Napiši ga na virtualno majico na lepamisel.safe.si in prispevaj k prijaznejšemu internetu.

Poteguj se za nagrado

Z oddajo majice se poteguješ tudi za nagrado. Zbiranje lepih misli se je začelo 1. februarja in bo trajalo do 3. marca 2019, potem pa bo Safe.si tistim avtorjem majic, ki bodo zbrali največ glasov, podelil prave majice z njihovimi mislimi.  

Ne pozabi deliti aplikacije s prijatelji in glasovati za po tvojem mnenju najboljše majice, ki so jih oddali drugi.

Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Pravno obvestilo  |  Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.

Fakulteta za družbene vede Center za družboslovno informatiko logo Arnes MISSS Insafe
EU Logotip - Sofinancira Evropska unija Logotip URSIV