Točka osveščanja o varni rabi interneta in mobilnih naprav za otroke, najstnike, starše in učitelje

Povabilo k izpolnjevanju kratke anonimne ankete

Na Safe.si se trudimo, da bi bila naša spletna stran čim bolj pregledna in uporabna. Mnenje uporabnikov nam je zelo pomembno. Vabimo vas, da izpolnite kratko anonimno anketo o uporabnosti spletnega mesta Safe.si in nam ga pomagate narediti še bolj uporabnega.

Tatuji SEJFKO

Za poletje smo pripravili novo zabavno in poučno gradivo za najmlajše. Tokrat maskota naše točke osveščanja o varni rabi interneta Sejfko nastopa v obliki tatujev s kot vedno pametnimi nasveti za varno uporabo interneta in mobilnih telefonov.

Otroci si lahko izberejo svoj lik in slogan, ki spodbuja varno in odgovorno vedenje na internetu. S tem, ko bodo tatu nosili na roki, rami, nogi bodo pokazali, da sami internet in mobilne telefone uporabljajo varno in k temu spodbudili tudi svoje prijatelje.

Gradivo v tiskani obliki trenutno ni na zalogi.

(Tatuji so certificirani in v skladu z EU direktivo o uporabi kozmetičnih izdelkov)

PriponkaVelikost
PDF icon Tatuji sejfko in navodila za uporabo500.1 KB

Fakulteta za družbene vede

Center za družboslovno informatiko logo

Arnes MISSSInsafe


Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.