Safe.si nagradni natečaj 2017/2018

V šolskem letu 2017/2018 smo organizirali SAFE.SI nagradni natečaj za učence osnovnih šol vseh triad, ki so lahko sodelovali na različne načine - z likovnimi izdelki, stripi in videi. Prejeli smo 284 izdelkov s 93 različnih šol.

Natečaj je potekal v treh kategorijah:

  • Za 1. triado: SEJFKO LIKOVNI NATEČAJ »Sejfko mi pomaga varno uporabljati internet in mobilni telefon«
  • Za 2. triado: SAFE.SI STRIP NATEČAJ »Obnašanje in komuniciranje na spletu – lepo je, če si na spletu prijazen!«
  • Za 3. triado: SAFE.SI VIDEO NATEČAJ »Obnašanje in komuniciranje na spletu – lepo je, če si na spletu prijazen!«

V prvi triadi je svoje izdelke oddalo 26 šol. Skupaj smo tako prejeli 103 izdelke, ki jih je ustvarilo 215 učencev pod vodstvom 29 mentorjev. V drugi triadi je svoje izdelke oddalo 43 šol. Skupaj smo prejeli 144 izdelkov, ki jih je ustvarilo 234 učencev pod vodstvom 54 mentorjev. V tretji triadi je svoje video izdelke oddalo 28 šol. Skupaj smo tako prejeli 37 izdelkov, ki jih je ustvarilo 158 učencev pod vodstvom 31 mentorjev.

Najbolje ocenjeni izdelki so bili nagrajeni:

  • Avtorji prvih treh najboljših izdelkov iz vsake kategorije izdelkov so prejeli priznanja in medalje.
  • Mentorji nagrajenih izdelkov so prejeli medaljo in potrdilo o mentorstvu.

Vse nagrajene učence in mentorje smo 30.5.2018 povabili na zaključni dogodek v Ljubljano. Nagrajenci so si najprej ogledali Muzej novejše zgodovine Slovenije in se udeležili zanimivih delavnic. Aktivnostim v muzeju je sledila še podelitev nagrad. Po podelitvi nagrad in priznanj smo se odpravili še na druženje in posladek v Čolanarno Park Tivoli. Spodaj si lahko pogledate vse nagrajene izdelke in galerijo slik zaključnega dogodka. 

Vsi sodelujoči učenci in mentorji v nagradnem natečaju bodo v prihodnjih dneh prav tako prejeli potrdila o sodelovanju.

 

Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorjev in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za zdravje in digitalno tehnologijo (HaDEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti HaDEA.

Pravno obvestilo  |  Politika zasebnosti in uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.

Fakulteta za družbene vede Arnes MISSS Insafe
Logotip MDP EU Logotip - Sofinancira Evropska unija