Safe.si išče izvajalce delavnic za šole - pridruži se nam!

14.7.2021

Če z veseljem uporabljaš sodobne internetne tehnologije in ti je pomembno, da jih uporabljaš čim bolj varno, obenem pa te veseli znanje in izkušnje deliti z mlajšimi od sebe, te vabimo, da se pridružiš izkušeni ekipi izvajalcev Safe.si delavnic.

Safe.si vsako šolsko leto izvaja zelo priljubljene delavnice za osnovnošolce in srednješolce na slovenskih šolah. Vsako leto podučimo številne mladostnike o najnovejših tveganjih in pozitivnih priložnostih pri uporabi interneta in jih tako pripravimo na internetno življenje.

Delo je zanimivo, dinamično in nikoli dolgočasno, obenem pa omogoča stalno spoznavanje novosti na področju uporabe interneta in sodobnih informacijskih tehnologij, ki jih mladostniki uporabljajo.

Če te mika pridružiti se naši ekipi, upoštevaj:

  • da delo poteka večinoma v dopoldanskem času,
  • da potrebuješ lasten prevoz (avto), saj delo poteka po vsej Sloveniji,
  • da veselje do dela z otroki naredi delavnice zabavne,
  • da ves čas skrbimo za izobraževanja in informiranje o temah, povezanih z varno rabo interneta in sodobne IKT.

Delo ni redna zaposlitev, temveč sodelovanje preko s.p. ali d.o.o. ali druge oblike pravne osebe. Želimo si, da bi bilo sodelovanje dolgotrajnejše. Obseg dela ni tolikšen, da bi bilo mogoče živeti zgolj od izvajanja delavnic, je pa odlična dopolnitev k drugim dejavnostim.

Pred prvim odhodom na šolo bomo na Safe.si pripravili zanimivo izobraževanje in te naučili vsega, kar je potrebno za uspešno izvajanje delavnic.

Prijavo pošlji na info@safe.si do 20. avgusta 2021, prijavi pa priloži kratek življenjepis in opis izkušenj.

Predstavitev naših delavnic si lahko pogledaš na našem spletnem mestu: https://safe.si/delavnice-in-predavanja-ucitelji/delavnice-za-ucence-in-dijake

Če imaš morebiti kakšna vprašanja ali pa te zanima kaj določenega, nam piši na info@safe.si in ti bomo čim bolj urno odgovorili, lahko pa nas pokličeš po telefonu na 01 5805 360.

Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorjev in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za zdravje in digitalno tehnologijo (HaDEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti HaDEA.

Pravno obvestilo  |  Politika zasebnosti in uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.

Fakulteta za družbene vede Arnes MISSS Insafe
Logotip MDP EU Logotip - Sofinancira Evropska unija