Snapchat omogočil spreminjanje uporabniškega imena

3.5.2022

Ena izmed bolj zaželenih možnosti med uporabniki Snapchata je bila možnost spreminjanja uporabniškega imena. Februarja letos je Snapcaht to končno omogočil in z nekaj hitrimi potezami je mogoče spremeniti ali popraviti uporabniško ime.

Marsikdo se naveliča svojega uporabniškega imena, morda želi popraviti napako ali pa ga želi zamenjati iz drugih razlogov, tudi morebiti zato, ker je žrtev spletnega nasilja. Snapchat zdaj to omogoča, pri tem pa ni vpliva na pogovore, prijatelje in druge elemente, ki so vezani na uporabniško ime. Uporabniško ime je mogoče spremeniti enkrat letno v nastavitvah (Settings -> Username).

Snapchat sprememba uporabniškega imena - prikaz

Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorjev in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za zdravje in digitalno tehnologijo (HaDEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti HaDEA.

Pravno obvestilo  |  Politika zasebnosti in uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.

Fakulteta za družbene vede Arnes MISSS Insafe
EU Logotip - Sofinancira Evropska unija Logotip URSIV