Spletni seminar za starše otrok od 7. razreda dalje

Posnetek 60-minutni spletnega seminarja z naslovom "Varno na internetu s Safe.si" na temo varne uporabe interneta za starše otrok od 7. razreda do konca srednje šole, ki smo ga organizirali 17. septembra 2020. Safe.si predavatelja Tjaša Jerman Kuželički in dr. Benjamin Lesjak sta predavala in odgovarjala na vprašanja udeležencev.

S spletnim predavanjem »Varno na internetu s Safe.si« smo želeli opozoriti na nekatere vidike in vplive uporabe novih tehnologij za potrebe pouka na daljavo za učence in dijake ter njihove starše. Pouk na daljavo bo zelo verjetno do neke mere prisoten tudi v šolskem letu 2020/21. Za lažjo pripravo na tako obliko pouka smo pripravili nekaj priporočil za varen pouk na daljavo, ki smo jih v predavanju tudi izpostavili. Poleg tega pa je pogovor tekel tudi o neprimernih in škodljivih objavah, skrbi za zasebnost (tako lastno kot zasebnost drugih), prekomerni rabi tehnologije in medvrstniškemu nasilju na spletu.

Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Pravno obvestilo  |  Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.

Fakulteta za družbene vede Center za družboslovno informatiko logo Arnes MISSS Insafe
EU Logotip - Sofinancira Evropska unija Logotip URSIV