Kako prepoznati, da je otrok žrtev spletnega nasilja?

Starši, ki so navezani na otroka, čutijo, da je z otrokom nekaj narobe. Dr. Albert Mrgole pojasnjuje, kakšni so znaki, po katerih starši prepoznajo, da je otrok v stiski. Pomembno je tudi, koliko starši otroku dopuščajo, da sam popravlja napake. Če starši otroku ne predstavljajo varnega zavetišča, potem se nanje ne bo obrnil, ko bo naredil napako in starši mu ne bodo mogli pomagati.

Pogovor je del video podcasta, ki smo ga v živo predvajali ob dnevu varne rabe interneta februarja 2019. Sodelovala sta dr. Albert Mrgole, psiholog, soavtor knjige "Izštekani najstniki in starši, ki štekajo" in pravni strokovnjak ter sodelavec Safe.si dr. Benjamin Lesjak. Ogled celotnega video podcasta >>

Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Pravno obvestilo  |  Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.

Fakulteta za družbene vede Center za družboslovno informatiko logo Arnes MISSS Insafe
EU Logotip - Sofinancira Evropska unija Logotip URSIV