Kako prepoznati, da je otrok žrtev spletnega nasilja?

Starši, ki so navezani na otroka, čutijo, da je z otrokom nekaj narobe. Dr. Albert Mrgole pojasnjuje, kakšni so znaki, po katerih starši prepoznajo, da je otrok v stiski. Pomembno je tudi, koliko starši otroku dopuščajo, da sam popravlja napake. Če starši otroku ne predstavljajo varnega zavetišča, potem se nanje ne bo obrnil, ko bo naredil napako in starši mu ne bodo mogli pomagati.

Pogovor je del video podcasta, ki smo ga v živo predvajali ob dnevu varne rabe interneta februarja 2019. Sodelovala sta dr. Albert Mrgole, psiholog, soavtor knjige "Izštekani najstniki in starši, ki štekajo" in pravni strokovnjak ter sodelavec Safe.si dr. Benjamin Lesjak. Ogled celotnega video podcasta >>

Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorjev in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za zdravje in digitalno tehnologijo (HaDEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti HaDEA.

Pravno obvestilo  |  Politika zasebnosti in uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.

Fakulteta za družbene vede Arnes MISSS Insafe
Logotip MDP EU Logotip - Sofinancira Evropska unija