Kakšen vpliv ima nadzor preko pametnih ur na otroka?

Dr. Alber Mrgole predstavi pogled na problematiko nadzora otrok s pametnimi urami. Takšen nadzor predstavlja pomanjkanje zaupanja med starši in otroki in ne vzgaja samostojnih in ustvarjalnih otrok, ki znajo misliti s svojo glavo. Dr. Benjamin Lesjak pa pojasni, kakšna je problematika nošnje pametnih ur v šolah, ki omogočajo na daljavo prisluškovanje oz. snemanje.

Pogovor je del video podcasta, ki smo ga v živo predvajali ob dnevu varne rabe interneta februarja 2019. Sodelovala sta dr. Albert Mrgole, psiholog, soavtor knjige "Izštekani najstniki in starši, ki štekajo" in pravni strokovnjak ter sodelavec Safe.si dr. Benjamin Lesjak. Ogled celotnega video podcasta >>

Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorjev in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za zdravje in digitalno tehnologijo (HaDEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti HaDEA.

Pravno obvestilo  |  Politika zasebnosti in uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.

Fakulteta za družbene vede Arnes MISSS Insafe
Logotip MDP EU Logotip - Sofinancira Evropska unija