Točka osveščanja o varni rabi interneta in mobilnih naprav za otroke, najstnike, starše in učitelje

Povabilo k izpolnjevanju kratke anonimne ankete

Na Safe.si se trudimo, da bi bila naša spletna stran čim bolj pregledna in uporabna. Mnenje uporabnikov nam je zelo pomembno. Vabimo vas, da izpolnite kratko anonimno anketo o uporabnosti spletnega mesta Safe.si in nam ga pomagate narediti še bolj uporabnega.

Safe.si vodič: Kako izbrisati Facebook profil?

Če Facebooka ne želimo uporabljati, imamo na voljo deaktivacijo ali izbris profila. Deaktivacija računa nam omogoča, da smo začasno nevidni drugim uporabnikom, do naslednje prijave. To je primerno, če iz kakršnega koli razloga nekaj časa ne bomo ali ne želimo uporabljati Facebooka. Račun se aktivira takoj po prvi prijavi.

Druga možnost je, da račun popolnoma izbrišemo. V tem primeru bodo odstranjene naše objave, nihče pa nas ne bo mogel več najti na Facebooku. Po izbrisu profila imamo 14 dni časa, da se premislimo. Če se v tem času ponovno prijavimo, račun ne bo izbrisan in bo ponovno aktiven.

V vodiču so podrobna navodila, kako začasno deaktivirati ali trajno izbrisati Facebook profil.

Fakulteta za družbene vede

Center za družboslovno informatiko logo

Arnes MISSSInsafe


Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.