Snapchat uvedel klepet preko spleta

19.7.2022

Uporabniki Snapchata lahko preko aplikacije klepetajo s prijatelji. Od 18. julija 2022 pa Snapchat omogoča klepet, tudi preko kamere, z uporabo računalnika. Pogovor preko računalnika je mogoč s prijavo na web.snapchat.com. Trenutno je storitev omogočena le nekaterim uporabnikom, kmalu pa bo na voljo vsem.

Snapchat je tako razširil svojo uporabnost iz telefonov in tablic tudi na računalnike. Za uporabo video klepeta potrebujemo prenosnik s kamero ali pa namizni računalnik in kamero ter mikrofon. Z brskalnikom Chrome obiščemo spletno mesto web.snapchat.com in se prijavimo u uporabniškim imenom in geslom.

Storitev je trenutno na voljo v Veliki Britaniji, ZDA, Avstraliji in Novi Zelandiji v naslednjih mesecih pa bodo storitev omogočili tudi v drugih delih sveta.

Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorjev in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za zdravje in digitalno tehnologijo (HaDEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti HaDEA.

Pravno obvestilo  |  Politika zasebnosti in uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.

Fakulteta za družbene vede Arnes MISSS Insafe
Logotip MDP EU Logotip - Sofinancira Evropska unija