Snapchat uvedel klepet preko spleta

19.7.2022

Uporabniki Snapchata lahko preko aplikacije klepetajo s prijatelji. Od 18. julija 2022 pa Snapchat omogoča klepet, tudi preko kamere, z uporabo računalnika. Pogovor preko računalnika je mogoč s prijavo na web.snapchat.com. Trenutno je storitev omogočena le nekaterim uporabnikom, kmalu pa bo na voljo vsem.

Snapchat je tako razširil svojo uporabnost iz telefonov in tablic tudi na računalnike. Za uporabo video klepeta potrebujemo prenosnik s kamero ali pa namizni računalnik in kamero ter mikrofon. Z brskalnikom Chrome obiščemo spletno mesto web.snapchat.com in se prijavimo u uporabniškim imenom in geslom.

Storitev je trenutno na voljo v Veliki Britaniji, ZDA, Avstraliji in Novi Zelandiji v naslednjih mesecih pa bodo storitev omogočili tudi v drugih delih sveta.

Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Pravno obvestilo  |  Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.

Fakulteta za družbene vede Center za družboslovno informatiko logo Arnes MISSS Insafe
EU Logotip - Sofinancira Evropska unija Logotip URSIV