Zakaj se starši nasilnih otrok pogosto vedejo preveč zaščitniško?

Dr. Albert Mrgole in dr. Benjamin Lesjak pojasnjujeta, zakaj se starši otrok, ki so žrtev spletnega nasilja in učitelji srečujejo s problematiko staršev nasilnih otrok, ki so do svojih otrok preveč zaščitniški in ne priznajo, da je njihov otrok naredil nekaj narobe. Takšne zaplete je mogoče reševati na več načinov, starši pa se morajo zavedati, da če njihov otrok nekomu povzroči škodo, so jo dolžni poravnati.

Pogovor je del video podcasta, ki smo ga v živo predvajali ob dnevu varne rabe interneta februarja 2019. Sodelovala sta dr. Albert Mrgole, psiholog, soavtor knjige "Izštekani najstniki in starši, ki štekajo" in pravni strokovnjak ter sodelavec Safe.si dr. Benjamin Lesjak. Ogled celotnega video podcasta >>

Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Pravno obvestilo  |  Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.

Fakulteta za družbene vede Center za družboslovno informatiko logo Arnes MISSS Insafe
EU Logotip - Sofinancira Evropska unija Logotip URSIV