TikTok s plačljivo storitvijo za več komunikacije

7.6.2022

TikTok se je odločil, da bo začel z nadgradnjo družabnega omrežja, ki bo omogočilo vsem, ki ustvarjajo vsebine, da bodo lahko v živo komunicirali s svojimi sledilci. Storitev, ki bo ustvarjalcem omogočil dodatni zaslužek, bo začel počasi uvajati v naslednjih mesecih, najprej pa bo na voljo povabljenim.

Storitev LIVE Subscription bo omogočila naročnikom, ki bodo pripravljeni za spremljanje svojega TikTokerja odšteti nekaj denarja, omogočila pridobitev posebnih značk in emotikonov, prav tako pa bodo lahko s TikTokerjem klepetali preko posebnega kanala, ki je namenjen le naročnikom.

Storitev bo na voljo samo polnoletnim uporabnikom, obračunavala pa se bo mesečno. Vključili jo bodo lahko tisti TikTokerji, ki so polnoletni in imajo najmanj 1.000 sledilcev. Storitev so začeli uvajati maja, najprej le za povabljene TikTokerje, nato pa bodo v naslednjih mesecih omogočili uporabo tudi drugim ustvarjalcem vsebin.

Vir: TikTok, 23.5.2022

Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorjev in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za zdravje in digitalno tehnologijo (HaDEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti HaDEA.

Pravno obvestilo  |  Politika zasebnosti in uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.

Fakulteta za družbene vede Arnes MISSS Insafe
Logotip MDP EU Logotip - Sofinancira Evropska unija