TikTok s plačljivo storitvijo za več komunikacije

7.6.2022

TikTok se je odločil, da bo začel z nadgradnjo družabnega omrežja, ki bo omogočilo vsem, ki ustvarjajo vsebine, da bodo lahko v živo komunicirali s svojimi sledilci. Storitev, ki bo ustvarjalcem omogočil dodatni zaslužek, bo začel počasi uvajati v naslednjih mesecih, najprej pa bo na voljo povabljenim.

Storitev LIVE Subscription bo omogočila naročnikom, ki bodo pripravljeni za spremljanje svojega TikTokerja odšteti nekaj denarja, omogočila pridobitev posebnih značk in emotikonov, prav tako pa bodo lahko s TikTokerjem klepetali preko posebnega kanala, ki je namenjen le naročnikom.

Storitev bo na voljo samo polnoletnim uporabnikom, obračunavala pa se bo mesečno. Vključili jo bodo lahko tisti TikTokerji, ki so polnoletni in imajo najmanj 1.000 sledilcev. Storitev so začeli uvajati maja, najprej le za povabljene TikTokerje, nato pa bodo v naslednjih mesecih omogočili uporabo tudi drugim ustvarjalcem vsebin.

Vir: TikTok, 23.5.2022

Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Pravno obvestilo  |  Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.

Fakulteta za družbene vede Center za družboslovno informatiko logo Arnes MISSS Insafe
EU Logotip - Sofinancira Evropska unija Logotip URSIV