Vabilo učiteljem in svetovalnim delavcem za udeležbo na delavnici

17.5.2022

V okviru projekta Erasmus + »Gradimo kompetence učiteljev o spletnem nasilju nad dekleti« Fakulteta za družbene vede vabi učitelje in svetovalne delavce k sodelovanju na delavnici, na kateri bodo predstavili spletni tečaj in gradiva na temo spletnega spolnega nasilja in preverili, ali je tečaj dobro zasnovan.

Gradiva in spletni tečaj so namenjen učiteljem in drugim strokovnim delavcem. Snovalci tečaja želijo pred začetkom izvajanja z učitelji in svetovalnimi delavci preveriti, ali je tečaj dobro zasnovan in ali je treba še kaj spremeniti ali dopolniti. Na delavnici bodo podrobno predstavili tečaj in gradiva, udeleženci pa bodo lahko podali komentarje in predloge, ki bodo v pomoč.

Testiranje projektnih gradiv bo potekalo v torek, 31. maja 2022, na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani (Kardeljeva ploščad 5, Ljubljana). Delavnica z odmori za kavo in prigrizke bo potekala od 9.00 do 14.00. Nato pa vas bodo organizatorji v zahvalo za sodelovanje povabili še na kosilo v bližnjo restavracijo. Na delavnici boste prejeli tudi potrdilo o udeležbi. 

Na delavnici bo lahko sodelovalo 10 učiteljev iz Slovenije. Če želite sodelovati, vas prosimo, da se čim prej prijavite na: https://www.1ka.si/Erasmus. V prijavnici označite tudi, če želite, da vam za udeležbo povrnejo tudi potne stroške.

Logotip CybersafeMOOC in EU Erasmus+

Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Pravno obvestilo  |  Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.

Fakulteta za družbene vede Center za družboslovno informatiko logo Arnes MISSS Insafe
EU Logotip - Sofinancira Evropska unija Logotip URSIV