17. MOST-V: Kako se izogniti nevarnostim na spletu

9.11.2022

16. novembra se bo začela sedemnajsta izvedba spletnega tečaja o varni rabi interneta in sodobnih tehnologij – MOST-V. Tečaja se lahko udeleži kdor koli, saj pokriva široko paleto vsebin, ki jih nemalokrat potrebujemo pri svojem delu in v zasebnem življenju.

Veliko je vsebin, ki bodo zanimale predvsem starše, največ specializiranih vsebin pa je namenjenih zaposlenim v šolstvu.

Na tečaj se lahko prijavite prek spletnih skupnosti na portalu SIO. Za prijavo uporabite AAI-račun, lahko se prijavite tudi z običajnim profilom, ki ga ustvarite.

Ključ za vstop v tečaj je most2022november.

Tečaj bo potekal tri zaporedne tedne, na njem pa boste pridobili veščine, ki vam bodo pomagale pri soočanju z nevarnostmi na spletu. Na tečaju se boste naučili pravilno in učinkovito soočati s težavami, povezanimi z internetom in sodobnimi tehnologijami.

Spoznajte osnove spletne varnosti

Vsak teden bo pozornost namenjena obravnavi ene od navedenih tematik:

  • zaščita naprav
  • zaščita zasebnosti in digitalne identitete
  • zaščita zdravja in okolja

Financirano s strani Evropske unije. Izražena stališča in mnenja so zgolj stališča in mnenja avtorjev in ni nujno, da odražajo stališča in mnenja Evropske unije ali Evropske izvajalske agencije za zdravje in digitalno tehnologijo (HaDEA). Zanje ne moreta biti odgovorna niti Evropska unija niti HaDEA.

Pravno obvestilo  |  Politika zasebnosti in uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.

Fakulteta za družbene vede Arnes MISSS Insafe
Logotip MDP EU Logotip - Sofinancira Evropska unija