Varno delo z internetom za učitelje - webinar

Na Safe.si smo za učitelje pripravili webinar o varnem poučevanju na daljavo ter pasteh in težavah, na katere morajo biti učitelji pozorni pri uporabi interneta pri poučevanju. Predavatelja sta izpostavila nekatere vidike in vplive uporabe novih tehnologij za potrebe pouka na učence in učitelje ter varnostna tveganja in pravne izzive, ki jih poučevanje na daljavo pinaša in na katere moramo biti tudi sicer pozorni pri delu v šoli.

Ogled na ARNES video portalu >>

O predavateljih

Dr. Benjamin Lesjak je problematiko obdelal s pravnega vidika, prav tako pa je delil svoje izkušnje, ki jih je pridobil pri izvajanju Safe.si delavnic na osnovnih in srednjih šolah ter predavanj za starše. Je strokovnjak za pravne rešitve informacijske družbe, sodelavec Safe.si in avtor priročnika Problematika spletne varnosti v šolah.

Tjaša Jerman Kuželički je dolgoletna izvajalka Safe.si delavnic na osnovnih in srednjih šolah ter predavanj za starše. Prav tako izvaja izobraževanja za učitelje, kjer se osredotoča predvsem na teme varne in odgovorne rabe interneta v učilnici.

Za vsebine spletne strani odgovarjajo izključno avtorji (izvajalci projekta Center za varnejši internet). Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo na njej navedenih informacij.

Pravno obvestilo  |  Uporaba piškotkov

© Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani.
Vse pravice pridržane, razen za vsebine (videi, gradiva, besedila, slike itd.), ki so objavljene pod licencami Creative Commons.

Fakulteta za družbene vede Center za družboslovno informatiko logo Arnes MISSS Insafe
EU Logotip - Sofinancira Evropska unija Logotip URSIV